Gastenboek
 

Welkom in het gastenboek van Praktijk Lumen.
Een bericht of een ervaring delen? Stuur mij dan gerust een email.


Rianne: 26-4-2016

Hoi Nicolle,

Vorige week hebben we een mooie reeks van avonden van de workshop healing afgesloten. Mensen vragen wel eens wat is dat dan . Klinkt zweverig maar dat is het zeker niet. Nicolle beschikt over de kwaliteit een workshop ook vooral luchtig te houden en de accenten te leggen waar ze moeten zijn. De workshop kenmerkt zich door vooral te "leren" luisteren naar je gevoel en daarop te acteren. En hoe mooi is het als je daar ook nog een een ander mee kunt helpen. Ik kijk al weer uit naar een volgende workshop(s) :).

Groet Rianne


Yvonne Tillie: 17-04-14

Hoi Nicolle,

Bedankt voor de fijne an shen massage. Ik heb de hele behandeling gehad en is echt een aanrader. Ik heb vannacht al beter geslapen en voel me heel uitgerust. De behandeling was heel rustgevend en ik voelde me meteen op het gemak bij jou. Je hebt een heel mooie praktijk en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Succes verder.

YvonneFemia Spijkerman: 11-04-14

Beste Nicolle,

Het was een bijzondere ervaring om het transformatiespel te spelen. Jouw rustige, respectvolle en deskundige begeleiding bij dit spel, was erg fijn. Ik heb er veel aan gehad en wil je hartelijk bedanken.

Hartelijke groet, FemiaLianne van Eert: 11-04-14

Lieve Nicolle,

Wat een ervaring om onder jouw deskundige en warme, rustige begeleiding het \"Transformatiespel\" te spelen! Je schept op een prettige manier de voorwaarden waarin de deelnemers zich kunnen open stellen en daadwerkelijk \"aan de slag kunnen\". Bij mij persoonlijk is er écht iets in gang gezet! Dank je wel daarvoor. Hopelijk weten veel mensen de weg naar jouw mooie praktijk te vinden!Lianne Voncken: 10-04-14

Samen met collega\'s het transformatiespel gedaan. Heel bijzonder en inspirerend. De begeleiding van Nicolle was erg prettig, het was een fijne dag met een uitstekende lunch. Een mooie dag, ik zie het als een cadeautje. Ik heb weer nieuwe gezichtspunten aangereikt gekregen. Nicolle bedankt hiervoor. Ook bood het spel de ruimte voor feedback vanuit mijn collega\'s, wat de dag erg speciaal voor mij maakte.Rianne Dekkers: 05-02-14

Hoi Nicolle,

Transformatiespel. Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten.Maar een leerzame ervaring en mooie inzichten die mij helpen met mijn transformatie in 2014. De sfeer was open en inspirend maar met respect voor ieders gevoel. En ja de lunch maar ook de andere lekkernijen waren heerlijk. Deze dag zou iedereen zichzelf kado mogen doen.

 


Pa en Ma: 05-02-14

Hallo Nicolle, Ik wil je hartstikke bedanken voor de An Shen massage. Deze massage was voor mij nieuw en ik moet je zeggen dat mij deze heel goed heeft gedaan. Ik voelde mij rustiger en vitaler en met de hoofd- en nekklachten gaat het ook beter, maar ik denk dat hiervoor meer behandelingen moeten zijn,want hier heb ik al heel lang last van, Ik vind dat je heel goed en professioneel bezig bent en ik ben ervan overtuigd dat je veel mensen van diverse klachten kunt afhelpen.

Nogmaals hartstikke bedankt.
Groetjes Pa en Ma

 


Yvonne Leenaerts: 17-01-14

Ik wil je nog hartelijk bedanken voor de leuke en leerzame ervaring met het transformatiespel. Wat een originele manier om jezelf beter te leren kennen en erachter te komen dat je de antwoorden op veel dilemma’s zelf had, zonder dat je het wist..... Ik vond het een gezellige en leuke ervaring en kan er echt wat mee. Ook complimenten voor de kok, want de lunch was ook heerlijk!

 

Yvonne Tillie: 27-08-13

Hoi Nicolle,

Wat een mooie site heb je, met heel veel informatie. Ik wens je heel veel succes met je praktijk en tot de open dag.

Succes,
Je zus, Yvonne

 

Tamara: 10-05-12

Dag Nicolle,

Voordat ik bij je was geweest was ik eigenlijk geheel onwetend m.b.t. de intolerantiekuur. Vanaf mijn pubertijd slikte ik al allergiepillen voor diverse allergieën en in de loop der jaren was ik genoodzaakt deze telkens te verhogen om effect te hebben, maar uiteindelijk hielp dit ook niet meer. Voor mij was het de moeite waard om je kuur te volgen en nu na een jaar ben ik nog steeds vrij van medicatie en klachten. Dit had ik eerder moeten weten. Bedankt hiervoor!

Groetjes,
Tamara

 

Esther Habraken: 09-05-12

Hey Nicolle,
Je nieuwe site ziet er super uit. Ik heb vorig jaar een geweldige workshop bij je gevolgd, heb heel veel over mezelf geleerd, het waren zeer bijzondere avonden.
Verder heb je me geholpen met mijn hooikoorts. Ik heb een kuur samen met het koemelkvrije dieet gevolgd. Het was makkelijk vol te houden, zeker omdat ik er ook direct profijt van ondervond. Ik heb geen last meer van hooikoorts gehad!
Bedankt voor je hulp en veel succes met je praktijk:)
Liefs,
Esther

 

Francien v/d Ven: 20-10-11

Ha Nicolle,
Ik las op hyves dat je nieuwe site online is. Ben meteen gaan kijken. Wauw, wat een ontwikkeling. Ben onder de indruk! In het nieuwe jaar zal ik contact met je opnemen. Ik weet misschien nog wel iets wat leuk voor jou zou kunnen zijn!
Groetjes,
Francien

 

Paul Dekkers: 27-07-09

Lieve Nicolle,
Woorden schieten me eigenlijk tekort om je mijn gevoel te laten (her)beleven van wat we "samen" hebben ervaren, het heeft ons enerzijds veel energie gekost, anderzijds vooral veel gebracht! De wederzijdse energiestromingen veroorzaakte een soort "navelstreng" met een vloedgolf aan dieperliggende informatie van ongekende schoonheid en diepgang die ons beiden samenbrachten tot een unieke gebeurtenis waarin mijn "overdaad" zich liet aftekenen in een bewustwordingsproces naar mijn speciale gave waar ik tot op de dag van vandaag zuinig mee omgesprongen ben.
Ik stond er in het begin van de Reading/Healing vrij rationeel tegenover, maar voelde me direct comfortabel in jouw bijzijn, stelde me open en werd verrast door jouw professie, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Op dit moment moet het nog allemaal een plaats krijgen maar geeft het me nu al een richting aan met heel veel power! Bedankt Nicolle voor al je opgevangen beelden, associaties en daarmee aangrenzende "waarheden" en inzichten. Ik kijk alweer reikhalzend uit naar een tweede gesprek, spreek je weer binnenkort.
Bye paul

 


Patricia
: 10-06-09

Hoi Nicolle,
Het was een bijzondere ervaring, nooit gedacht nog eens te weten waar ik in mijn vorige leven heb "uitgehangen". Erg verhelderend waar bepaalde problemen vandaan komen.
Patricia

 


Alwin
: 02-06-09

Hoi Nicolle,
Bedankt voor het geweldige consult! Het was voor mij een bijzondere, inspirerende en verrijkende avond. Een avond die me onder andere antwoorden gaf op de vragen die ik graag beantwoord wilde zien. En het is helemaal mooi om zoiets te mogen ervaren met iemand die je al zo lang kent. Zoals je weet zijn onderwerpen als ‘spiritualiteit’ en ‘berichten van de overzijde’ niet geheel nieuw voor me. Op basis van eerdere ervaringen op dit gebied kan ik je verzekeren dat je het geweldig doet! Op een integere, respectvolle en liefdevolle wijze geef je invulling aan ‘inzicht en healing’. Echt klasse! Nogmaals bedankt en tot snel!
Alwin

 


John
: 19-05-09

Lieve Nicolle,
Nnooit gedacht dat ik dit nog eens zou meemaken met een collega. Het was heel bijzonder en ook zeker een bevestiging van wat ik al eerder gehoord had. Daarnaast ook weer nieuwe inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan, wil doen en ga doen. Hoop dat het verhaal van de hond op tape staat want dat helpt zeker om tineke te overtuigen. Ik hoop dat ik over een tijd nog eens een bijzondere ervaring mag meemaken. Ga zeker door want je kan heel veel helpen. Groeten John

 

Sigrid: 07-05-09

Hoi Nicolle,
Ondanks dat ik begin dit jaar al eens een reading van een ander heb gehad ben ik toch weer wijzer geworden van de sessie met jou. Verder doe je het hartstikke goed en ik heb het als erg prettig ervaren! Enne, vandaag heb ik lekker gek gedaan met Matthijs!
Groetjes en tot ziens, Sigrid

 

Rob: 27-01-09

Nicolle,
Bij deze bedankt voor de ervaring van afgelopen vrijdag. Het was leuk, lief, prettig, veilig, goed, ontroerend en een eye-opener. Wat ik er ook mee doe, er zijn toch deurtjes geopend en een nieuw proces gestart. Ik vond het leuk en ga nog zeker eens terug komen voor een 2e sessie. Tot snel, Rob

 

Yvonne: 02-12-08

Hoi Nicky,
Een late reactie (maar je weet waarom!) op een indrukwekkende avond bij jou. Het voelde goed en hopelijk komt er nog een vervolg op. Voor Max wil ik zeker ook een afspraakje maken. De wierook zwiert hier ook al regelmatig.
Lieve groetjes en tot snel. Von

 

Rianne: 27-10-08

Healing; Een byzondere reis met jezelf en door jezelf welke richting geeft aan je verdere persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast je nog meer bewust maakt van vraagstukken die je op dat moment bezig houden.
Tip : Geef je zelf na de sessie ruimte om alles rustig te laten bezinken! Bedankt voor deze byzondere reis,waarvan het eindpunt nog zeker niet is bepaald!
Groet, Rianne

 

Marijke: 09-10-08

Lieve Nicolle,
Hartelijk dank voor al die kleine cadeautjes die mijn ochtend op een gewone doordeweekse dag zo heel bijzonder gemaakt hebben. Je bescheidenheid en eenvoud siert je!!!!
Liefs Marijke


Marco (jena conult): 20-09-08

Hoi Nicolle,
Ik vind je manier van werken mooi en dat je het anders aanpakt van wat je van bij jaco leert. Ik zie dan ook echt veel groei in de toekomst. Dit is dan mede te danken aan de combinaties uit de verschillende richtingen welke jij kunt maken.
Succes, en een knuffel, Marco van Blokland ( en Sharha, die dit mee geschreven heeft )


Imke 13-09-08

Hoi Nicolle,
Heel byzonder wat je mijn kamer hebt gedaan! Het slaapt veel lekkerder.
Dikke knuffel, Imke


Rianne: 09-09-08

Succes met je start van je praktijk. Overigens denk ik dat je met je (toekomstige) kinderhealing of inzichten een nieuwe markt bereikt. Mijn inschatting is dat hier zeker een behoefte aan is.
Groet, Rianne

 

Paul de Roij: 07-09-09

Vorige week woensdag heb ik een (eerste?) consult gehad bij Nicolle. Voor mij was het een erg prettige en hartverwarmende ervaring om berichten van gene zijde te ontvangen. Het heeft zeker stof tot nadenken gegeven, ondanks het feit dat ik er eerlijkheidshalve sceptisch tegenover sta. Ik heb eigenlijk letterlijk en figuurlijk een groot hart onder de riem gekregen. Tijdens het napraten heeft Nicolle nog veel kunnen uitleggen hoe een en ander begrepen moet worden en mij met de kaarten een paar wijze en behulpzame 'uitspraken' meegegeven. Al met al dus een aangename belevenis die aanvoelt als voor herhaling vatbaar.
Bedankt, Nicolle!


Peter Nouwen: 21-07-08

Gisteren eerste consult gehad van m'n eigen huis-char en ik moet zeggen, ik was onder de indruk! Zonder vraag kwam er contact met mijn grootouders (van moeders zijde) en Nicolle heeft hen niet/nauwelijks gekend, maar wist toch heel goed te omschrijven hoe ze waren. Een aantal boodschappen was ook zeer herkenbaar en voor mij dan ook waarheidsgetrouw en daarmee zeer waardevol. In de humor herkende ik zelfs echt mijn opa.
Meis, ik ben trots op je! XXXXX

 

    

Deelname workshop?
Check de informatie bij
groeien’ en bij de ‘downloads’. Of bel me voor meer informatie .

© 2011 | Praktijk Lumen | Herenlaan 162, 5708 ZS Helmond | Telefoon: 06–45292495 | E-mail: info@praktijk-lumen.nl | Pinda Communicatie